Ohjelma

Ohjelma

Kilpailun yhteydessä 7-9.10.2021 järjestetään laaja valikoima mielenkiintoisia ohjelmanumeroita, joihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen etukäteen. Ilmoittautuminen koskee myös sessioita, joita voidaan seurata etänä. Ohjelma on ilmaista, lukuun ottamatta ruokaa tai tuotteita sisältäviä ohjelmanumeroita. Ilmoittautuminen on sitova.

Toimialatreffit järjestetään yhteistyössä Mathantverkarna på Åland r.f. -yhdistyksen kanssa.

Seminaari Kestävästi pellolta pöytään järjestetään yhteistyössä maa- ja metsätalousministeriön kanssa osana Suomen puheenjohtajakautta  Pohjoismaiden ministerineuvostossa 2021. Artesaaniruoka SM 2021 Ahvenanmaalla tekee yhteistyötä myös Ny Nordisk Mat -hankkeen ja Det nya Nordiska köket 2.0 -projektin kanssa viestinnän ja seminaariohjelman sisällön saralla.

Seminaarin kohderyhmä on yrittäjät, jotka harjoittavat käsityömäistä ruoan jalostustoimintaa. Lisäksi seminaari on suunnattu maaseudun elintarvikealan yrittäjille, opiskelijoille ja muille alan toimijoille.

ILMOITTAUTUMINEN OHJELMAAN – LYYTI

Viimeinen ilmoittautumispäivä ohjelmaan on 26.9.2021

Tutustu eri ohjelmanumeroiden sisältöön:

TOIMIALATREFFIT

ARVIOINTISEMINAARI

JUHLAILLALLINEN

PALKINTOJENJAKOTILAISUUS

TUOTEKASSI

KESTÄVÄSTI PELLOLTA PÖYTÄÄN -SEMINAARI

AHVENANMAAN AAMIAINEN 

Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja se tehdään yhdellä ja samalla lomakkeella eri ohjelmanumeroihin.

Varaamme oikeuden peruuttamiseen, jos seminaariin on liian vähän ilmoittautuneita ilmoittautumisajan päättyessä tai jos ajankohtaiset pandemiarajoitukset estävät ohjelman toteutuksen.