Ajankohtaista

Artesaaniruoan SM-kilpailun ajankohtaisia asioita tällä sivulla

>> Kiitoksia osallistumisestasi Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailuun, tuomarointiin ja/tai viikonlopun oheisohjelmaan. Nyt kuulisimme mielellämme palautetta – missä onnistuimme ja mitä voisimme kehittää tulevaisuudessa. Toivottavasti Sinulla on hetki aikaa vastata oheiseen palautekyselyyn perjantaihin 4.10.2019 mennessä. Kiitos palautteestasi! (1.10.2019)

>> Täältä löydät Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailun tulokset. Lue lisää myös viimeisimmästä tiedotteesta. Lämpimät onnittelut kaikille voittajille! (15.9.2019)

>> Pääset seuraamaan Artesaaniruoka SM 2019 -viikonlopun seminaareja (pe 13.9. klo 12-16.30 ja la 14.9. klo 9-11.30) Aito maaseutu Keski-Suomessa -YouTubessa ja vastaavasti la 14.9. päivän tuomarityöskentelyä (osittain) ja palkintogaalan klo 19.30 alkaen tapahtuman Facebook-sivuilla. Tervetuloa kuulolle! (12.9.2019)

>> Artesaaniruoka SM 2019 tuomariston jäsenet on julkaistu. Katso tuomariston jäsenet täältä, (6.9.2019)

>> Artesaaniruoka SM 2019 osallistuvien yrityksien nimet on julkaistu. Katso osallistuvien yrityksien nimet täältä. (30.8.2019)

>> ARTESAANIRUOKA SM 2019 ILMOITTAUTUMINEN JATKUU 25.8. SAAKKA. Lue koko uutinen täältä. (16.8.2019)

>> Juhlaillallisen menu on nyt julkaistu! Juhlaillallisella saamme nauttia paikallisia herkkuja. Katso menu täältä ja ilmoittaudu mukaan juhlaillalliselle (1.8.2019)

>> Perjantain seminaariohjelma on julkaistu. Lue ohjelma täältä ja ilmoittaudu mukaan! (31.7.2019)

>> Saatat olla ruoka-artesaani tietämättäsi! Lue lisää millaisia mahdollisuuksia kilpailu sinulle luo. (10.7.2019)

>> Kilpailun 2019 teemana on villiyrtit. Kilpailussa myönnetään villiyrtti-kunniamaininta, josta voi lukea lisää täältä. Yleistä tietoutta kilpailuun hyväksyttävistä villiyrteistä löytyy täältä. (10.7.2019)

>> Tuotekilpailun lisäksi nyt on avattu ilmoittautumiset myös seminaareihin, villiyrttityöpajaan ja palkintogaalaan/juhlaillalliselle. Täältä löydät ilmoittautumislomakkeet. Tervetuloa! (4.7.2019)