Matkustusinfo

Matkustusinfo

Kuva: Marko Junttila

Olet lämpimästi tervetullut arktisten makujen maailmaan Rovaniemelle Artesaaniruoka SM 2023 -kilpailuihin ja Syysmarkkinoille 17.–19. lokakuuta!

Tapahtumapaikkojemme tarkemmat osoitteet ovat nähtävissä Ohjelma-sivulla.

Tapahtuman majoitustarjoukset löydät täältä.

Tärkeää tietoa junamatkustajille

Etelämpää Suomesta Rovaniemelle matkustavien on syytä huomioida, että VR:n junayhteydet eivät valitettavasti kulje normaalisti 16. ja 17. lokakuuta. Rovaniemen ja Oulun välisellä rataosuudella olevista ratatöistä johtuen yöjunavuorot on peruttu molemmilta päiviltä samoin kuin 17.10. päiväjunaliikenne. Junayhteydet palautuvat normaaleiksi 18.10. alkaen, joten paluuliikenne Rovaniemeltä onnistuu myös junalla.

Suosittelemme varaamaan mahdolliset korvaavat lento- ja bussiliput hyvissä ajoin, sillä syysloma-ajan vuorot täyttyvät nopeasti.

Turun kisabussi

Turun suunnalta ja länsirannikolta saapuvien on mahdollista varata paikka tulomatkalle myös maksuttoman kisabussin kyydistä. Kisabussi lähtee Turusta 16.10. noin klo 20 ja kulkee Porin, Vaasan ja Oulun kautta saapuen Rovaniemelle aamupäivällä 17.10. Jos haluat matkustaa tulomatkan kisabussissa, ilmoitathan siitä suoraan Margot Wikströmille:

p. +358 40 735 0593
email: margot.wikstrom@parainen.fi

Kimppakyydit

Kimppakyytejä varten on perustettu oma Facebook-ryhmä, jossa voit etsiä muita samalta suunnalta matkustavia.

Liity ryhmään tästä: Artesaaniruoka SM Kimppakyydit

Tuotteiden toimitus kilpailuun

Kilpailutuotteiden vastaanotto on auki tiistaina 17.10. klo 10–18 Lapin ammattikorkeakoululla osoitteessa Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi.

Tuotteiden toimitus vastaanottopäivänä onnistuu myös Turun kisabussin kyydissä – linja-auto pysähtyy Lapin ammattikorkeakoululla matkan päätteeksi. Huomioithan, että bussissa ei kuitenkaan ole mahdollisuutta varsinaiseen kylmäkuljetukseen.

Tuotteiden toimitus kilpailuun on mahdollista postin tai muun vastaavan kuriiripalvelun kautta kilpailuja edeltävällä viikolla 9.–13.10. Huolehdithan tuotteiden toimituksesta perille asti kisajärjestäjän osoitteeseen.

Tuotelähetysten osoite:

Henna Kukkonen
Lapin ammattikorkeakoulu
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

p. +358 40 585 2817
email: henna.kukkonen@lapinamk.fi