Syysmarkkinat

Suuret Syysmarkkinat 18.10.2023

Artesaaniruoka SM 2023 -kisojen yhteydessä järjestetään Suuret Syysmarkkinat Lapin ammattikorkeakoulun kampuksella (Jokiväylä 11, Rovaniemi) 18. lokakuuta 2023 klo 10-18. 

Artesaaniteemaiset Syysmarkkinat ovat avoin yleisötapahtuma. Markkinat kokoavat ruoka-, luonnontuote- ja käsityömyyjiä niin Lapista kuin muualta Suomesta sekä Ruotsista ja Norjasta.

Markkinoiden tapahtumalavalla on ohjelmassa muun muassa käsityöaiheisia työnäytöksiä. Paikalla on myös pomppulinna ja lastentapahtuma omine aktiviteetteineen sekä suuret arpajaiset, jossa luvassa huikeita palkintoja!

Myyntipaikat

Markkinoiden myyntipaikat ovat maksuttomia. Aiemmasta ilmoittelustamme poiketen tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan ammattikorkeakoulun sisätiloissa. Myös ulkomyynti omasta teltasta tai autosta on mahdollista.

Koska markkinat järjestetään samaan aikaan Artesaaniruokakilpailun ja -seminaarin kanssa, järjestäjä tarjoaa seminaariin osallistuville artesaaniruokayrittäjille apukäsiä myyntipisteille. Jos tarvitset apua myyntipisteellesi, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeella.

Tapahtuman myyntipaikat luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisesti ruoka-, luonnontuote-, ja käsityöyrittäjille sekä tapahtumamme sponsoreille. Mikäli paikkoja riittää, otamme mukaan myös muita yrityksiä, yhdistyksiä tai organisaatioita.

Ennen ilmoittautumisen lähettämistä, tutustuthan markkinoiden yleisiin ehtoihin täällä:

Lisätietoja markkinoista ja myyntipaikoista saat Eeva-Maria Passilta:
+358 40 740 9581
eeva-maria.passi@edu.lapinamk.fi