Kilpailuun ilmoittautuminen

Jatkojalostatko elintarvikkeita käsityömäisesti, paikallisista raaka-aineista, ilman ”välttämättömiä” lisäaineita?

Haluatko profiloitua artesaaniruokatuotteiden valmistajaksi ja kehittää omia tuotteita vieläkin paremmaksi? – ArtesaaniruokaSM -kilpailu motivoi yrittäjää omien tuotteiden kehitystyössä ja kilpailun  kautta saat myös ammattilaisten/asiantuntijoiden palautetta ja kehittämisideoita tuotteestasi  jatkokehittämiseen.

Käy tutustumassa sääntöihin, jossa kerrotaan, mitä tarkoittaa ”Artesaaniruoka” ja tarkista myös Artesaaniruoka SM 2022 kilpailukategoriat/-luokat.

Jos tämä on sinun juttusi, ilmoittaudu Artesaaniruoka SM 2022 kilpailuun 11.9.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Ilmoittaudu seminaareihin 21.-22.9.2022 tämän linkin kautta.

TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN KILPAILUUN

KILPAILUTUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

Kolme tuotetta! Kilpailutuote ja 2 x näyttelytuote

Kilpailutuotteita toimitetaan kolme (3) kappaletta. Yksi tuote, jossa ei ole etikettiä tai pakkausmerkintöjä (kilpailutuote tuomariston arvioitavaksi) sekä kaksi tuotetta, joissa on täydelliset etiketit/pakkausmerkinnät (2 x näyttelytuote).

• Juustot ja lihatuotteet toimitetaan kokonaisina tai riittävän isoina kappaleina. Erittäin isokokoisista juustoista tai lihatuotteista jätetään vain yksi tuote

• Tuotteet yleisesti ottaen on toimitettava kokonaisina. Purkkien ja pullojen on oltava täysiä ja avaamattomia.

• Jos tuotteet ovat erittäin pieniä, ne on toimitettava useampana kappaleena arvioinnin suorittamista varten

Muistathan, että ilmoittautumisen yhteydessä syntynyt yhteenvetosivu on liitettävä tuotteeseen sen toimittamisen yhteydessä.

Tuotteita, joita ei ole ilmoitettu tai ei ole ilmoitettu ajallaan, ei oteta vastaan kilpailuun.

Muut kuin tuoretuotteet toimitettava kilpailun järjestäjälle viimeistään ma 19.9.2022 klo 16 mennessä. Tuotteet on toimitettava kilpailun järjestäjän ilmoittamaan osoitteeseen, perille asti. Kilpailuun osallistuja vastaa toimituksen järjestelyistä, tarvittavista kylmäkuljetuksista ja toimituksen kustannuksista.

Kilpailutuotteet toimitetaan kilpailunjärjestäjän Lappeenrannan toimistolle:

ProAgria Etelä-Suomi ry/ Sanna Lento-Kemppi

Pormestarinkatu 6

53100 LAPPEENRANTA

HUOM! ESIMERKIKSI LEIPOMOTUOTTEET

Tuoretuotteet, joiden paras arviointiaika on alle vuorokausi, siitä kun se on paistettu/valmistunut, saa toimittaa vielä ke 21.9.2022 aamulla klo 9 mennessä.

Jos toimitusmatka on pitkä tai on muuta toimitukseen liittyvää ongelmaa, ota yhteyttä kilpailunjärjestäjään

Kilpailunjärjestäjät/ yhteyshenkilöt

Sanna Lento-Kemppi p. 040 5447768 sanna.lento-kemppi@maajakotitalousnaiset.fi Tuula Repo p. 040 5880958 tuula.repo@proagria.fi

MUUT TOIMITUSMAHDOLLISUUDET

Voit sopia myös alla olevien henkilöiden kanssa toimituksista (tuovat tuotteet Lappeenrantaan omalla kyydillä, ottavat tuotteet kyytiin matkan varrelta tai yrittäjä toimittaa tuotteet ko. henkilölle)

Soita ko. henkilölle ja sovi tarkemmin tuotteen kyytiin toimituksesta.

Lähtöpaikka ja näytteiden toimituspäivä ja -kellonaika

Jenni Kunnaala, Hämeenlinna p.040 5288610 ma 19.9. klo 16

Suvi Malin, Lohja p.0400 682334

pe 16.9. klo 12-15 keskuskirjasto Oodi, Helsinki

tai Lohja la-su 17.-18.9.

Margot Wikström Parainen p. 040 7350593 ti 20.9.

Harriet Ahvenanmaa p.040 5592904 ma 19.9.?

Tuula Repo Iitti p.040 5880958 ma 19.9. klo 12