Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Artesaaniruoan SM 2021-kilpailuun

Osallistumismaksu Artesaaniruoan SM 2021-kilpailuun on 45€ (36,29€ + 24% alv) per tuote. 

Ilmoittautuminen on sitova ja maksu peritään kaikilta ilmoittautuneilta ja hyväksytyiltä tuotteilta, myös siinä tapauksessa, ettei niitä ole jätetty kilpailuun. Tuotteita, joita ei ole ilmoitettu kilpailuun, ei oteta vastaan paikan päällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.9.2021.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että ilmoittautuminen sekä osallistumismaksu on tehty ennen määräajan umpeutumista. Lisäksi jokaisen tuotteen tulee olla valmis kokonaisuus sisältäen tuotenimen, sisällysluettelon sekä tuote-etiketin.

UUTTA 2021: Liitä ilmoittautumistietoihin kuva tuotteesta ja tuote-etiketti, josta käy ilmi tuotteen sisällysluettelo. Liite voi olla kuva tuotteesta tai digitaalinen tiedosto. Vaatimus on lisätty voidaksemme varmistaa, että ilmoitettu sisällysluettelo vastaa myytävänä olevan tuotteen sisällysluetteloa.

Ilmoittautumisen yhteydessä jätetyistä tiedoista tulee käydä ilmi kaikki tuotteessa käytetyt mausteet sekä maustesekoituksien ainesosat. Sisällysluettelon pitää olla laskevassa järjestyksessä elintarvikelainsäädännön mukaisesti. Mikäli tuotteen sisältöön on tehty muutoksia, asiasta pitää ilmoittaa kilpailun johdolle. Kilpailuun ilmoitetun tuotteen sisällysluettelon tulee olla identtinen myynnissä olevan ja kilpailuun osallistuvan tuotteen kanssa.

Jos tuotteen valmistamiseen osallistuu useampi yritys, pitää tuoteen kaikkien valmistusvaiheiden olla tehty käsityönä ja alihankkijoiden sekä yhteistyökumppaneiden nimien tulee käydä ilmi ilmoittautumistiedoista.

Osallistumisvahvistukset lähetetään sen mukaan kun ilmoitettu tuote on hyväksytty kilpailuun vähintään kaksi viikkoa ennen kilpailun alkua. On tärkeää, että otat yhteyttä kilpailun johtoon mikäli et saa vahvistusta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ilmoittautumisesta

K: En tiedä mihin kilpailuluokkaan minun pitäisi ilmoittaa tuotteeni?

V: Ilmoita tuotteesi luokkaan, johon luulet sen kuuluvan. Kilpailun johto voi siirtää tuotteen toiseen luokkaan mikäli tuote on ilmoitettu väärään luokkaan. Siirto voidaan tehdä ennen kilpailun alkua tai jo käynnissä olevan arvostelun aikana tuomariston yksimielisellä päätöksellä.

K: Miten voin muuttaa/lisätä jo ilmoittamani tuotteen/yrityksen tietoja?

S: Lähetä sähköpostitse osoitteeseen fm@mathantverkarna.fi tuotteen/yrityksen nimi ja mitä haluat muuttaa.

K: Miten voin peruuttaa ilmoittamani tuotteen osallistumisen?

V: Lähetä sähköpostitse osoitteeseen fm@mathantverkarna.fi tuotteen nimi, jonka haluat peruuttaa. Emme peri osallistumismaksua peruutuksista mikäli peruutus on tehty ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Peruutus tai muutos tietoihin voidaan tehdä myös ilmoittautumislomakkeella (Lyyti) ilmoittautumisajanjakson aikana.

Lisätietoja ilmoittautumisesta antaa Eija Lamsijärvi fm@mathantverkarna.fi tai soita +358 (0)40 056 6739.