Majoitus & matka

Majoitus & matka

Majoitus

Verkostoituminen ja kokemusten vaihto muiden ruoka-artesaanien kanssa on tärkeä osa koko kilpailua. Siksi toivomme, että lokakuussa jokaisella on mahdollisuus tulla Ahvenanmaalle ja osallistua paikan päällä. Suosittelemme tapahtuman osallistujille ja tuomariston jäsenille majoitusta Park Alandia -hotellissa, joka sijaitsee osoitteessa Norra Esplanadgatan 3 Maarianhaminassa.

Park Alandia -hotellissa asut keskustassa kävelyetäisyydellä kävelykadulta, kaupoista, museoista, ravintoloista ja kilpailurpaikoista.

Maarianhaminan satamasta on hotellille vain noin 15 minuutin kävelymatka.
Etäisyys Eckerö Linjenin Berghamnin lauttaterminaalista on 34 kilometriä.
Taksiasema on 25 metrin päässä samalla kadulla kuin hotelli.
Lentokentälle on 4 km: n matka.

Matka

Sekä mantereelta että Ruotsista on päivittäin runsaasti lähtöjä ja erilaisia ​​matkavaihtoehtoja. Varaa matkasi hyvissä ajoin etenkin, jos matkustat risteilyaluksella tai saaristolautalla ja sinulla on auto mukanasi.

Suomesta

Voit matkustaa Viking Linen, Tallink Siljan tai Finnlinesin laivoilla Turusta, Naantalista tai Helsingistä.

Vallitsevista olosuhteista johtuen jotkut reitit voidaan peruuttaa tällä hetkellä. Ajankohtaista tietoa reitin liikenteestä voi lukea varustamoiden verkkosivuilta.

Suomesta matkustavat voivat matkustaa myös Ålandstrafikenin saaristolautoilla, jotka lähtevät Vuosnaisista Kustavista tai Galtbystä Korppoosta Turun saaristossa. Voit varata autopaikan saaristoaluksilla Ålandstrafikenista.

Lento on nopein matkustusvaihtoehto Ahvenanmaalle. Lento Turusta kestää 30 minuuttia ja Helsinki-Vantaalta noin tunnin. Ahvenanmaan lentokentältä on viiden minuutin ajomatkan Maarianhaminan keskustaan.

Ruotsista

Lyhin reitti Ahvenanmaalle on Grisslehamnista ja Kapellskäristä. Satamat ovat noin 1–1,5 tunnin ajomatkan päässä Tukholman pohjoispuolella ja laiva Ahvenanmaalle kestää noin 2 tuntia. Nykyiset lähtöajat ja muut matkatiedot ovat varustamoiden omilla verkkosivuilla, katso alla olevat linkit.

Voit myös lentää Ahvenanmaalle Air Leapilla. Lentoaika Arlandasta on noin 30 minuuttia.

Virosta

Voit matkustaa Tallink Siljalla Tallinnasta. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi lauttaliikenne Ahvenanmaan ja Tallinnan välillä on tällä hetkellä keskeytetty. Ajankohtaista tietoa reitin liikenteestä voi lukea varustamoiden verkkosivuilta.

Laiva- ja lentoyhteydet:

Eckerö Linjen
Finnlines
Tallink Silja
Viking Line
Ålandstrafiken
Finnair
Air Leap

Turvallista matkaa

Matkustajaliikenne on mukauttanut rutiinejaan siten, laivoilla on turvallista matkustaa. Tämä koskee sekä lauttaliikennettä että ilmailua.

Löydät majoituksen ja matkat Maarianhaminaan myös osoitteesta www.visitaland.com tai puh: +358 18 24000.

Löydä Maarianhaminassa

Kilpailu järjestetään Ålands yrkesgymnasiumin tiloissa (Strandgatan 1). Seminaarit pidetään Alandica kulttuuri- ja kongressikokouksessa (Strandgatan 35).

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!