Innovativ mathantverk – suomi

Innovatiivinen artesaaniruoka

Tuotteen on oltava jostain näkökulmasta innovatiivinen ja uraauurtava. Samat perussäännöt kuin muissa  luokissa pätevät. Innovaatioasteen merkitys painaa arvioinnissa eniten, mutta  

myös ulkonäölle/koostumukselle ja maulle/tuoksulle annetaan pisteitä.

Tuotteen tulee olla luonteeltaan sellainen, ettei se voi kilpailla missään muussa luokassa. Innovatiivinen ominaisuus on kuvailtava ilmoittautumisen yhteydessä.

Innovatiivisten artesaaniruokien sisällä kilpailevat tuotteet, jotka ovat innovatiivisia kaikilta osin. Kyse voi olla raaka-aineista, jalostusmenetelmistä, makuyhdistelmistä, käyttötavoista, tuotteen esittelystä (ulkonäkö tai pakkaus) tai jostain muusta, joka uudistaa ja vahvistaa artesaaniruoan asemaa ja kehitystä.

7. – 9.10.2021
Ahvenanmaa, Maarianhamina

Yhteyshenkilöt

Åsa Kronhed-Sogn
Puh.+358 (0)457 345 4108 
asa.kronhed-sogn@ha.ax

Kysymyksiä rekisteröinnistä:

Eija Lamsijärvi
Puh. +358 (0)400 566 739
fm@mathantverkarna.fi
sm@ruoka-artesaanit.fi